Coworking Space: workHUB in Istanbul

(1 reviews)

Coworking Space Amenities

  • WiFi amenity icon WiFi
  • Heating amenity icon Heating
  • Air Conditioning amenity icon Air Conditioning
  • Standing Desks amenity icon Standing Desks
  • Kitchen amenity icon Kitchen
  • Free Drinking Water amenity icon Free Drinking Water
  • Catering Kitchen amenity icon Catering Kitchen
  • Free Coffee amenity icon Free Coffee
  • Free Tea amenity icon Free Tea

Map icon Türker Caddesi

Overview of workHUB

Çalışma hayatınızı çok daha sosyal ve bugünden hazır bir yere taşımak istiyorsanız, WorkHub Coworking alanlarında hemen yerinizi alın! İhtiyaç duyduğunuz her an tüm ekipmanların hazır olduğu gerçek bir ofis konforunda dilediğiniz masayı seçin ve saatlik, günlük veya aylık olarak çalışma fırsatlarından yararlanmaya başlayın.

WorkHub Coworking alanlarında gerçek bir sosyal iş ortamı deneyimini yaşayabilir, çevrenizde farklı iş alanlarından onlarca çalışanla tanışarak iş birlikleri kurabilirsiniz. Böylece profesyonel bir ofis ekibinin desteğine, verimli çalışma ortamına ve gün boyu lezzetli ikramlarla hep daha iyisine taşıyan kariyer olanaklarına kavuşursunuz.

WorkHub Coworking, farklı disiplinlerde çalışan kişilerin beraberce, birbirlerinin enerjilerinden faydalanıp motive olarak çalışabildikleri yerlerdir. Pozitif birlikteliğin getirdiği üretkenliğin yanı sıra iş hayatının değişik alanlarından farklı işler yapan kişilerle sohbet etme fırsatını bulabilirsiniz. Böylece hangi alanda çalışıyor olursanız olun çok daha hızlı bir şekilde yükselme ve ilerleme olanağı yakalayabilirsiniz.

WorkHub’da çalışma arkadaşınız bir reklamcı, yazılımcı, mimar, pazarlama uzmanı, avukat veya bambaşka iş kollarından gelen insanlar olabilir. Bu sayede farklı alanlarda ihtiyaç duyduğunuz desteğe çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

WorkHub Coworking alanlarını saatlik ya da günlük olmak üzere kısa süreli ihtiyaçlarınız için kullanabilir, böylece sadece kullandığınız kadar ödeyerek tasarruf edebilirsiniz.

Aylık olarak Coworking alanından faydalanmak isterseniz, saat sınırı olmaksızın WorkHub’da çalışabilirsiniz. En az bir ay süre ile çalışmak için dilediğiniz masayı rezerve edebilir, bilgisayarınızı ve kişisel eşyalarınızı getirerek, kendi çalışma düzeninizi kurabilir, kendinize ait bir kiralık dolaba sahip olabilirsiniz. Böylece yeni çalışma ortamınıza çok daha hızlı bir şekilde uyum sağlayabilirsiniz.

Sadece bilgisayarınızı alın ve gelin, WorkHub’da masanız şimdiden hazır!

Reviews for workHUB

4.83 (1 reviews)

Are you a member?

Post a review

Overall Rating

Location
5.0
Workspace Comfort
5.0
WiFi
5.0
Social & Community
4.0
Productive Environment
5.0
Amenities
5.0

Recent Reviews

Spaces Near Türker Caddesi

Coworking Space: eOfis Flora Suites Residence
icon Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok. Flora Residence Apt. No: 1 / 365
Price on request
Coworking Space: Kolektif House - Atasehir
icon no:1 Begonya Sokak
From TRY 820 /pp/month
Coworking Space: fyi
icon Ali Ay Sokak
From TRY 200 /pp/day